Design & rådgivning

Gardenistas Design erbjuder rådgivning och formgivning av er trädgård och utemiljö. Formgivningen är uppdelad i tre olika paket – Bas, Medel & Detaljerad. Ni väljer själva utifrån era önskemål vad som passar för just er. Inför mötet önskar vi en planskiss över den yta som ni vill ha hjälp med. Gardenistas tar uppdrag i hela Skåne.

RÅDGIVNING MED HEMBESÖK

Varje trädgård och plats har sin alldeles egna unika känsla. Vi hjälper er att plocka fram det bästa i er trädgård eller er utemiljö. Vi på Gardenistas kommer ut till er och tillsammans går vi igenom era tankar och behov. I tjänsten ingår ett muntligt förändringsförslag, ståndorts- och jordanalys samt växtförslag. Inför mötet skickas en checklista till er på mail. Fyll i den och använd som underlag till rådgivningen. Besöket tar ca 2h.

Fast pris: 2500 kr ink. moms. Milersättning tillkommer utöver 5 mils radie.

FORMGIVNING – BAS

Önskar ni ett övergripande illustrationsförslag över er trädgård eller utemiljö? Då är det Bas ni ska välja!

I tjänsten ingår rådgivning med hembesök enligt ovan, där vi tillsammans går igenom era tankar och idéer. Efter mötet får ni en sammanställning över era visioner i form av en illustrationsplan samt förlag på material och växter som passar för ståndorten i form av ett fotocollage. Vi presenterar och går igenom förslaget muntligt med er.

Pris från: 7500 kr ink. moms. Milersättning tillkommer utöver 5 mils radie.

FORMGIVNING – MEDEL
Formgivning-Medel bygger på Formgivning-Bas och är till för er som önskar en kompletterande illustrationsplan. Det gör det enklare för er att skapa en uppfattning över hur er trädgård eller utemiljö kan utformas. Gardenistas Design utformar en illustrationsplan i 2D som tydliggör formgivningsförslagets karaktär och design. En detaljerad växt och materiallista ingår i detta paket. Vi presenterar och går igenom förslaget muntligt med er.

Pris från: 10’000 kr ink. moms. Milersättning tillkommer utöver 5 mils radie.

FORMGIVNING – DETALJERAD

Gardenistas Design utformar ett gestaltningsförslag i 3D-format och ni kan ta er en virtuell rundtur i er nya gröna omgivning. Se hur skuggorna faller och känn in er trädgård eller utemiljö. Vi presenterar och går igenom förslaget muntligt med er.

Pris från: 15’000 kr ink. moms. Milersättning tillkommer utöver 5 mils radie.